De ADM-Beleidstool

U wilt voorkomen dat medewerkers onder invloed van middelen aan het werk zijn. Dit wilt u goed en snel regelen door een gedegen en juridisch consistente aanpak waarbij u over alle relevante zaken goed heeft nagedacht.

De online ADM-beleidstool van onze Partner Trafieq ondersteunt u hierbij op een eenvoudige, praktische wijze. U kiest hiermee voor gemak en kwaliteit. U kunt de beleidstool op het werk invullen, alleen of met collega’s. U ontvangt per mail de kant-en-klare beleidsteksten.

Met de ADM-beleidstool levert u een waardevolle bijdrage aan de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf. Het resultaat is een verhoging van de arbeidsproductiviteit en een vermindering van ziekteverzuim, fouten en ongelukken.

Kosten ADM-Beleidstool

De ADM-beleidstool kost normaal € 495 ex. BTW. Stichting WAD biedt u de mogelijkheid om de ADM beleidstool met € 50,00 korting te gebruiken. Naar daartoe contact op met WAD.

U krijgt na betaling toegang tot de vragen van de ADM-beleidstool: plug & play. Met de ADM-beleidstool stelt u eenvoudig uw eigen ADM-beleid op, door het beantwoorden van vragen of het kiezen van voor uw bedrijf relevante keuze-opties.

Na het invullen van alle vragen heeft u een kant-en-klaar ADM-beleid, op maat voor uw persoonlijke situatie. Desgewenst kunt u dit beleid vormgeven in uw huisstijl.

Ontwikkel vandaag nog je eigen ADM-beleid met de beleidstool => De voordelen op een rij=> Gemak én kwaliteit.=> Vul de tool in op elke gewenste locatie.=> Vul de tool in, alleen, of samen met collega's.=> Je ontvangt per mail de kant-en-klare beleidsteksten.

 

Met de ADM-beleidstool lever je een waardevolle bijdrage aan de veiligheidscultuur binnen je bedrijf. Het resultaat: verhoging van de arbeidsproductiviteit en vermindering van ziekteverzuim, fouten en ongelukken. Meer weten over dit online hulpmiddel? Ga direct naar de website van Trafieq.